Sztárok

Damu exe állítja: nem csókolózott Vajnával

Palácsik Tímea szerint csak összemontírozták őt és Andy Vajnát. Damu exe szerint csókról szó sem volt, mindössze beszélgettek a producerrel.

Palácsik cáfolja a csókot Vajnával

Palácsik cáfolja a csókot Vajnával

Damu sejtelmes elszólása

Palácsik Tímeáról, Damu Roland exkedveséről az egyik hetilap címlapon közölt egy fotót, melyen épp puszit ad Andy Vajna producernek. A kép állítólag a Balatonsoundon készült. A hangzatos szalagcím szerint végre nyilvánosan is felvállalták kapcsolatukat. Palácsik azonban azt állítja, mindez csupán a kreatív grafikusok műve, akik összemontírozták a fejüket. „Könyörgöm, ebben az országban mindent meg lehet csinálni? Összemossák a képet, hogy úgy tűnjön, mintha csókolóznék Vajnával, miközben beszélgettünk!” – írja Palácsik Facebook-oldalán.
Hogy a lapnak vagy a Damuval perben álló lánynak van-e igaza, azt mi nem tudhatjuk. Tény, hogy egyre többször látni együtt rendezvényeken Vajnát és Palácsikot, de a fiatal lány mindannyiszor kijelentette: ez csak barátság. Vajna pedig válaszra sem méltatja a magánéletét firtató kérdéseket.
Mindenesetre érdekes fordulata az ügynek, hogy Palácsik hétfőn napközben azt állította be a Facebook-profilján, hogy jelenleg Los Angelesben él.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top