Sztárok

Perverz férfi zaklatja az RTL sztárját

László Attilát és fiatal barátnőjét egy perverz zaklató hívogatja telefonon. A Csillag születik győztesének családja rendőri védelmet akar kérni.

Pedofil zaklatja az RTL Klub sztárjátSzexőrült pszichopata férfi üldözi László Attilát – írta meg a Blikk.

„Van egy elmebeteg, aki Attila összes rajongóját folyamatosan fenyegeti. Megkértük, hogy állítsa le magát, de hiába. Azóta egyre durvább és félelmetesebb dolgokat csinál – mondta idősebb László Attila. – Készített egy rajongói oldalt, amit úgy állít be, mintha a fiam hivatalos oldala lenne. Ide írogatja Ati nevében a baromságait. De nemcsak őt, hanem már a barátnőjét is megtalálta. Feltette a kislány adatait a netre, minket pedig az éjszaka kellős közepén szokott hívni telefonon” – folytatta a dühös apa.

„Ha elkapom, megtapasztalja, hogy mi a magyarok istene, azt tuti. De hogy a fiam barátnőjének és a családjának is rettegnie kell miatta, az már minden határon túl megy. Már az ő nevében is rendszeresen írogat: azt írja, hogy várja a címén a csődöröket. Akinek gyereke van, az el tudja képzelni, hogy ez mennyire veszélyes dolog.”
Attila szülei és barátnője szülei naponta többször is beszélnek telefonon, hogy meggyőződjenek arról: mindenki jól van-e. Emellett az énekes családja rendőri védelmet szeretne kérni. 

Pedofil zaklatja az RTL Klub sztárját

Botrány a sztár körül

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top