Sztárok

Aggasztó fotó Czene Attiláról

Mi történt Czene Attilával?! – teszik fel többen döbbenten a kérdést, ha látják a sportolóból lett államtitkárt a tévében. Újságokban már nem annyit, hiszen Czene az utóbbi időben igen kevés interjút ad, és feleségével, Bánhidi Petrával visszavonultak a nyilvánosság elől.

De vajon miért? Hiszen szeretjük őket, mert igazi hús-vér pár, nem pedig olcsó médiaszerelmesek. Egy törékeny, gyönyörű táncosnő és a magas, fess sportoló fiú. A szerelem megmaradt közöttük, a házasságuk is remekül működik, de valahogy az Attiláról néhány hetes fotókat elnézve mégis kényelmetlen érzésünk támad… Hiszen adott egy sportember, aki teljesen megváltozott, és sajnos nehéz a változást pozitívan értelmezni, akaratlanul is aggódni kezdünk. Mert az csak egy dolog, hogy Attila felszedett magára pár kilót, de az arca is megváltozott. Megviseltebb lett, fáradtnak tűnt, amikor három hete láttuk a Híradóban. Őszintén reméljük, hogy olimpiai bajnok úszónk hamarosan ismét a régi lesz.

Attila 2008-ban
Attila 2008-ban
Idén tavasszal
Idén tavasszal
Öt hete az MTV reggeli műsorában
Öt hete az MTV reggeli műsorában

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top