Sztárok

Becsajozott Michael Jackson 14 éves fia – fotó

Már egy éve nem magántanuló Michael Jackson legidősebb fia, akire az iskolában a szerelem is rátalált. A hírek szerint már március óta randizgat Niki Bergerrel, egyik osztálytársával.

Jacko fia becsajozottMichael Jackson legidősebb fia, a 14 éves Prince összejött az egyik osztálytársával, egy Niki Berger nevű lánnyal. A románc

 Jacko fia becsajozottExkluzív fotók Jacko árváiról!

állítólag már március óta tart, ám a pár most először mutatkozott nyilvánosan, miközben kéz a kézben sétálgattak Prince testvéreivel és unokatestvéreivel abban a vidámparkban, ahol a világ legnagyobb hullámvasútja is található.

Korábban lehetősége sem adódott volna Prince-nek arra, hogy becsajozzon, hiszen egészen múlt év augusztusáig magániskolába járt testvéreivel együtt, akkor iratkoztak át a Los Angeles-i Buckley iskolába, ahol már „normális” gyermekként élik mindennapjaikat. Jacko egyik nagybátyja, Tito már márciusban meglebegtette, hogy unokaöccse szívét elrabolták: „Prince-nek barátnője van. Pont abba a korba ért, amikor elkezdte észrevenni a csinos lányokat, és persze a lányok is őt. Teljesen normális gyermekkora van, baseballozik és focizik” – mondta a nagybácsi a Life and Style magazinnak.

Niki Bergert a hírek szerint nem rontja el a hirtelen rájuk irányult reflektorfény, ismerőseik szerint ugyanaz a kedves tinédzserlány maradt, aki volt. Azt a kérdést persze nem kerülhették el, hogy szereti-e Michael Jacksont és mi a kedvenc dala tőle. „Nem tudnék egy kedvencet megnevezni, általában szeretem a zenéjét” – magyarázkodott a lány az újságírók kérdésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top