Sztárok

Jennifer Lopez egymilliós videója felkerült a netre

Jennifer Lopez két nappal azután, hogy bejelentette, házassága Marc Anthonyval tönkrement, repülőre szállt és Ukrajnába utazott, hogy egy esküvőn fellépjen. A privát partiról már felkerültek az internetre az első videók...

Így bulizott UkrajnábanEgymillió dollár. Ennyit kért Jennifer Lopez azért, hogy egy órán keresztül szórakoztassa a násznépet egy ukrán lagzin. Nem új keletű dolog, hogy sztárok mocskosul gazdag emberek privát rendezvényein lépnek fel. Mégis kínosnak tartjuk, hogy Jennifer Lopez is bevállalja ezt. Tényleg ekkora szüksége van az egymillió dollárra? Ő a Gucci cég arca, az American Idol zsűritagja – pofátlanul magas gázsival –, új albuma vezeti a lemezeladási listákat, ráadásul 2012-ben három mozifilmjét is bemutatják. Míg a magyar hírességek esetében teljesen normális, hogy lagzikon hakniznak, hiszen a lemezeladásra a legnagyobb jóindulattal sem mondható, hogy pénzt hoz a házhoz, falunapok már nincsenek, a vidéki diszkókban pedig a KO-parti a nyerő, nem pedig egy popkoncert. Szóval míg a hazai előadókat értjük, hogy rongyrázó esküvőkre járnak fellépni, addig Lopez kisasszony ukrán kiruccanását nem nagyon. Egyébként arra is mérget vennénk, hogy Lopez egy telt házas sportcsarnokos koncert miatt nem utazna az ukrán fővárosba, de a lagzi az más… Nézzétek meg a videót, és ha kedvet kaptok, hívjátok meg a zsúrotokra a dívát, csak előtte kerítsetek egymillió dollárt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top