Sztárok

Taio Cruz: Engem még soha nem fotóztak alsógatyában

Taio Cruz szerint az új albuma annyira jó lesz, hogy a rajongóinak orgazmust okoz, Siófokról pedig azt gondolja, hogy az Budapest. A popsztár a közelmúltban a siófoki Coke Clubon lépett fel, itt adott nekünk interjút.

Tudják, ő az a fiú, aki állandóan már befutott sztárokkal énekel duettet, például Rihannával, Keshával, Kylie Minogue-val, most pedig egy magyar énekessel készül közös munkára.

A Twittereden azt írtad, a rajongóidnak orgazmust okoz majd az új lemezed…
Igen. Biztos vagyok benne, hogy nagyon fogják szeretni és élvezni az új lemezt. Remek dalok lesznek rajta. Annyit elárulhatok, a kezdeti tervekkel ellentétben nem Black & Leather lesz a címe. Ezt menet közben megváltoztattam.

Taio Cruz: Engem még soha nem fotóztak alsógatyábanSzámos sztárral dolgoztál már együtt – Rihanna, Kylie Minogue, Kesha stb… –, kinek nehezebb dalt írni, másnak vagy magadnak?
– Egyik sem nehezebb, mindegyik más. Ha magamnak írok, akkor azt írom, amit én szeretnék, amit éppen én érzek. Ha másnak írok, akkor egyeztetnem kell velük, hogy mit szeretnének, figyelembe kell vennem, hogy milyen az imázsuk. Tudnom kell, hogy szerelmes dalt szeretnének-e, lassút vagy gyorsat, és így tovább.

Jennifer Lopezzel is együtt dolgoztál, ő pedig egy igazi szexszimbólum…
(Nevet.) J. Lo, egy nagyon kedves és szeretetre méltó nő. Ennyi.

Nagyon fiatalon kezdtél dalokat szerezni.
Valóban. Bár először az éneklés volt, és csak utána kezdtem számokat írni. De tényleg körülbelül 12 éves lehettem. Már akkor azt gondoltam, hogy híres leszek, bár hinni azért nem hittem benne. Minden gyerek álmodik valamiről – például, hogy űrhajós lesz –, de igazából abban a korban soha nem gondolod, hogy az álmod egyszer valóra válik.

Az énekes Twitter üzenete árulkodik arról, hogy azt hitte Budapesten adott koncertet...egyébként Siófokon
Az énekes Twitter üzenete árulkodik arról, hogy azt hitte Budapesten adott koncertet…egyébként Siófokon

Először producerként dolgoztál, most pedig már a reflektorfényben állsz. Mi a sztárság hátulütője? Van egyáltalán?
Hát az valóban klassz, amikor meghallod a te dalodat a rádióban. És nemcsak azt a dalt, amit másoknak írtál, hanem amit te énekelsz, a sajátodat. Az is jó érzés, amikor az emberek a kocsiban éneklik a számomat, de utálom a paparazzikat, habár rólam még senki nem próbált alsógatyás képet csinálni.

„Ha leveszem a napszemüvegemet,
senki nem ismer meg”

Szerencsére?
Igen, szerencsére.

Testőröd van?
Szerencsés vagyok, mert ha leveszem a napszemüvegemet, senki nem ismer meg. Az az ismertetőjelem.

Elégedett vagy most az életeddel?
Egyrészt igen, másrészt az ember mindig többet és többet szeretne elérni. De persze ezekről csak akkor kezdek el beszélni, amikor realizálódnak, amikor már elkezdenek valóra válni.

Sok ismert arc elszáll magától. Téged ki az, aki visszaránt a földre, ha kell?
A barátaim, a családom. Ők mind olyanok, akik két lábbal állnak a földön, és kegyetlenül őszintén megmondják nekem a véleményüket, ha valami nem tetszik nekik. A legkeményebb talán az édesanyám. Tudod, amikor az anyukád leküld a boltba vagy közli veled, hogy ki kell vasalnod, akkor rájössz, hogy nem is vagy olyan nagy ember.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top