Sztárok

A hírességek is eladósodtak a svájci frank miatt

A hírességeket is érinti a svájci frank rekordemelkedése. Baby Gabi színpad helyett már a fodrászszalonjában dolgozik, VV Anikó a lakásától szabadulna, Kökény Attila hitelkönnyítést kért.

A hírességek is eladósodtak a svjáci frank miattKevesebb fellépése van a Baby Sister együttes után szólóban is sikeres énekesnőnek. Pótolnia kellett a kiesett gázsiját, így nyitott egy fodrászszalont. „Az embernek muszáj több lábon állnia, én ezért is nyitottam meg két társammal a szalont. Nem panaszkodom, de tény, hogy kevesebb fellépésem van, mint régebben – mondta a Blikknek Gabi. – Nem járok szórakozni, nem vásárolok új ruhát. A én törlesztőrészletem ugyanis pontosan annyival emelkedett meg, mint amennyit eddig félre tudtam tenni havonta” – folytatta az énekesnő, akinek nem derogál beülni recepcióspultba és dolgozni.

Volt barátnője leégette az RTL sztárját – kínos nyilatkozat

VV Anikó is hasonló helyzetbe került. Úgy tűnik, sokkal az ő anyagi helyzete sem lett jobb a valóságshow óta. A rosszkislány kénytelen volt meghirdetni bajai otthonát, igaz, eladnia még nem sikerült. „Csaknem duplájára nőtt az összeg, amit havonta fizetnem kell, de még mindig nem tudtam eladni a lakást” – mondta Anikó a Blikknek.

Még azoknak is problémájuk van a hitellel, akiknek egyébként most tele a naptárjuk fellépéssel. Kökény Attila, a Megasztár második helyezettje egyszerűen nem tudta kifizetni a közel kétszázezer forintos havi részletet. Az énekes könnyítést kért a banktól. „Amikor beköltöztem a megaházba, beadtam egy kérvényt, hogy két évig csak a felét kelljen fizetnem, de a maradék összeg növeli a hitelt. Most ha az egész törlesztőt kellene fizetnem, havonta 250 ezer forintot kellene átutalnom a banknak” – mondta az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top