Sztárok

Nem tér vissza az RTL műsorvezetője

Már két és fél éves a kislánya Palotás Petrának, az RTL egykori műsorvezetőjének.

Nem tér vissza az RTL sztárja

Volt barátnője leégette az RTL sztárját

Petra évekig vezette hétvégenként az Ötletház című magazinműsort. Ám az interneten megismerte a Németországban élő informatikus Mirko Reichet és amikor kapcsolatuk komolyra fordult, a férfihoz költözött Németországba. Két és fél évvel ezelőtt pedig megszületett a házaspár első gyermeke, Bora. Petra nem tagadja, hiányzik neki a tévézés és szívesen állna újra kamera elé, de egyelőre még Németországban marad a családjával. Ráadásul a hírek szerint a tévés és férje hamarosan újabb gyermeket szeretnének.
Petra új barátokat is talált külföldön. „Amikor a kislányom született, összebarátkoztam a kórházban hét kismamával. Velük azóta is összejárok: minden kedden együtt reggelizünk, aztán közös programokat találunk ki, például babamasszázsra járunk…”
Úgy tűnik egyébként, hogy az RTL Klub még mindig saját műsorvezetőjeként tartja számon Petrát, hiszen a csatorna sajtóoldalán ma is megtalálható a műsorvezetők között Palotás adatlapja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top