Sztárok

Ismert énekesnő is jelentkezett a Megasztárba

Tegnap bemutattuk nektek a Megasztár első castingján forgatott videónkat. Az egyik versenyző kísértetiesen hasonlított Amy Winehouse-ra, és a hirtelen elhunyt énekesnő dalát is énekelte. Csakhogy ez a hölgy nem ismeretlen a magyar zenei életben...
Így énekelte Erika Amy Winehouse dalát – az NLC videója

Az általunk csak magyar Amy Winehouse-nak nevezett hölgy nem más, mint Kövér Erika, aki 2002-től három évig volt a Sugarloaf zenekar énekesnője. Erika elég szép sikereket ért el az együttessel, részt vettek például a TV2 szórakoztató műsorában, a Dalnokok ligájában is. Aztán 2005-ben Erika ment, és a megasztáros Dér Heni jött, aki azóta is a Sugarloaf oszlopos tagja. A sors iróniája, hogy most, hat évvel később Erika pont abban a műsorba jelentkezett, ahonnan anno Dér Heni indult. „Teljesen átérzem Amy Winehouse életét, és szeretném megtisztelni azzal, hogy tőle énekelek el egy dalt” – nyilatkozta a Blikknek Erika. Hogy az egykor sikeres magyar énekesnőnek sikerül-e bejutnia a tehetségkutatóba, az kiderül ősszel. 

Erika 2003-ban...
Erika 2003-ban…
és most a Megasztár Castingon, 8 évvel később
…és 8 évvel később, a Megasztár-castingon

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top