nlc.hu
Sztárok
Végre! Felvállalta szerelmét a Harry Potter sztárja – fotó

Végre! Felvállalta szerelmét a Harry Potter sztárja – fotó

A Hermionét alakító Emma Watson megannyi szerencsétlen próbálkozás után végre megtalálta az igazit. És ezt a pasit már fel is vállalja a nyilvánosság előtt.

Végre! Felvállalta szerelmét a Harry Potter sztárja - fotó

Exkluzív Emma Watson-interjú a Nők Lapja Cafén!

A 21 éves angol színésznő szenvedélyesen csókolta meg egy Santa Monica-i étterem előtt Johnny Simmons 24 éves színészt, akivel egy közös film forgatásán ismerkedett meg. Már korábban is szárnyra kaptak olyan hírek, hogy a közös munka során a két fiatal egymásba habarodott, de ezt eddig titkolták. Külföldi újságok szerint ennek két oka volt. Az egyik, hogy Emma nagyon nehezen bízik meg a férfiakban, a másik, hogy a Harry Potter készítői nem szerették volna, ha a varázslótanonc utolsó részének bemutatója előtt derül ki a szerelem. „Akkor mindenki Emmáról beszélt volna, nem pedig a filmről” – árulta el egy jól értesült forrás a brit lapoknak.
„Állandóan együtt lógnak. Ölelkeznek, csókolgatják egymást. Nagyon édesek, Emmát teljesen elvarázsolta az amerikai fiú… A napokban Emma bulit adott, és Johnny az egész éjszakát a lány házában töltötte. Nyilvánvaló, hogy ez már egy komoly kapcsolat” – mondta egy névtelen informátor a Daily Mail internetes oldalnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top