Sztárok

Isznak, züllenek Schwarzi gyerekei

Csupán látszólag vannak túl szüleik szakításán Arnold Schwarzenegger gyerekei. A mozisztárból lett politikus, majd első számú "love rat" (szerelmi patkány – a szerk.) utódjai a maguk módján próbálják feldolgozni apjuk hazugságait: egyikük iszik, másikuk pasizik…

Schwarzenegger botránya májusban pattant ki, amikor is kiderült, hogy a volt politikus ágyra járt házvezetőnőjével, Mildred Baenával, és a légyottokból egy kisfiú is született. Ahogy Mildred fia nőtt, egyre inkább hasonlítani kezdett Schwarzeneggerre. A bejárónő szerint a hasonlóságot Maria Shriver, a kormányzó felesége is észrevette, aki végül kerek perec rákérdezett, hogy ki a gyerek apja. Az egykori házvezetőnő szerint Maria erős volt, amikor szembesült az igazsággal. „Velem sírt, átöleltük egymást, mondtam neki, hogy nem Arnie hibája, és hogy kettőn áll a vásár” – fogalmazott a Hello magazinnak Baena. Azóta kiderült, hogy a színész közpénzből prostikat is hurcolt luxusszállodákba. Maria azonnal beadta a válópert, házasságából született három gyermeke pedig a Twitteren tagadta meg Schwarzit. A férfi szexuális botrányainak a gyerekek itták meg a levét, akik istenként tisztelték becsületesnek hitt apjukat, de csalódniuk kellett.

Isznak, züllenek Schwarzi gyerekeiFeldúlt állapotban szenvedett balesetet kamasz fia
Christopher Schwarzeneggert a közelmúltban komoly baleset érte. A fiú számos csonttöréstől és légmelltől szenvedett, miután szörfbaleset érte egy malibui strandon. A tizennégy éves kamasz napokat töltött az intenzív osztályon. „Christopher egy stramm fiú és várhatóan teljesen felépül” – tudatták közös közleményükben a különváltan élő szülők, Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver. A baleset mindössze pár órával azután történt, hogy a 63 éves volt kaliforniai kormányzó elutasította, hogy a válás kimondása után feleségtartást fizessen Schrivernek. A család barátai szerint Christopher kiborult apja viselkedésén, és a feszültségét levezetendő ment el szörfözni barátaival, amikor megtörtént a baleset…

Isznak, züllenek Schwarzi gyerekeiRossz társaságba keveredett
Nincs jobban Schwarzi nagyobbik fia, Patrick sem. A fiatal srác gyakran drogos, alkoholos bulikban keres vigasztalást, és könnyű nőcskék után futkos. Néhány hétig az egykori Disney-sztár, Miley Cyrus volt a barátnője. A Hannah Montana sorozat bájos tinilánya igazi kis pokolfajzattá érett, olyan fiatal nővé, akit vajmi kevéssé szánnak a fiús családok csemetéjüknek. „Patrick egy buliban szedte fel Miley-t, és nagyon odáig volt érte, de a lány később kidobta. A baj az, hogy Patrick mellett nincs egy erős férfi, akire felnézhet, akinek erkölcsi tartása van. Elszállt magától, mert egy világsztár fia, és azt hiszi, attól lesz menő, ha ő is minden nőt ágyba visz. Versenyez az apjával, és Arnold nem csap az asztalra, hogy térjen vissza a helyes útra!” – mesélte a család barátja, aki szerint anyja próbálja keményen fogni a fiút, de Patrick kezelhetetlen.

Isznak, züllenek Schwarzi gyerekeiHollywood Casanovája ostromolja
A valófélben lévő házaspár lánya, Katherine is a hollywoodi sztárok felé kacsingat. A szexőrültként emlegetett Dax Shepard több ízben is célzott arra, hogy el tudna képzelni egy pásztorórát a 21 éves Sczwarzenegger lánnyal, dacára annak, hogy a mozisztár Kristen Bell vőlegénye. Állítólag a szeretetre éhes, a szárnyait még csak mostanában bontogató Katherine teljesen elalélt Dax megjegyzésétől. Schwarzi azonban őrjöngött, amikor megtudta, hogy ki legyeskedik a lánya körül. Katherine viszont azt mondta apjának, hogy hagyja őt békén, semmi köze a magánéletéhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top