Sztárok

Pitt ki akart békülni Anistonnal

Hat évvel ezelőtt vált el Brad Pitt és Jennifer Aniston. Most az a férfi ír könyvet az elmúlt tíz év legnagyobb visszhangot kiváltó válásáról, akinél Pitt csövezett a szakítás után.

Pitt kiakart békülni Anistonnal - könyv készült a válásukról„Jennifer Aniston dobta ki Bradet, miután a férfi bevallotta, hogy szerelmes lett Angelina Jolie-ba. A feleség azonnal megkérte hites, no de nem hűséges urát, hogy költözzön ki közös Beverly Hills-i otthonukból” – ezekkel a sorokkal kezdődik a színészpáros válásáról szóló fejezet Arnon Milchan augusztus 15-én megjelenő életrajzi könyvében. (Confidential: The Life of Secret Agent Turned Hollywood Tycoon – a szerk.) Milchan volt a Mr. és Mrs. Smith című film egyik producere. Ennek forgatása alatt melegedett össze Pitt és Jolie, a producer pedig első sorból nézte végig a románcot, sőt Pitt nála csövezett a szakítás után.

„Kérdezd a férjed!”
Mint Milchan írja, az eredeti tervek szerint a kém házaspárt Brad Pitt és Nicole Kidman alakította volna a filmben, de Pitt ki akart hátrálni a moziból, mert nem működött a kémia közte és az ausztrál színésznő között. Az író-producer azt írja könyvében, hogy Pitt már a szereplőválogatás alatt belehabarodott Angelinába, és mindenáron azt szerette volna, ha Jolie alakítja a feleségét a moziban. Csakhogy ekkor a színész öt éve a Jóbarátok sztárjának, Jennifer Anistonnak volt a férje. „Jennifer kezdetben nem sejtett semmit. Aztán érezte, hogy valami nincs rendben, nem buta nő. Kérdezősködni kezdett, hívogatta a stábtagokat, akik viszont nem árultak el semmit, mert Bradhez voltak lojálisak. Annyit mondtak neki: kérdezd a férjedet” – olvasható a könyvben.

Szilveszterkor vallotta be Pitt, hogy más nőt szeret
2005 elején Pitt és Jennifer a Karib-térségben utazott barátaikkal, Courtney Cox színésznővel és férjével. „Pitt akkor ismerte be feleségének, hogy szerelmes Angelinába. Jennifer őrjöngött, és követelte, hogy Brad azonnal költözzön el a közös házukból” – írja könyvében Milchan. A színész hazautazott, összeszedte néhány holmiját és elhagyta Jennifert. Ekkor költözött Milchan lakásába.

Pitt kiakart békülni Anistonnal - könyv készült a válásukról
Pitt kiakart békülni Anistonnal - könyv készült a válásukról

Februában még békült volna Pitt
Január 7-én ugyan Pitt és Aniston bejelentette, hogy szakítottak, de a válópert még egyikük sem adta be. Pitt hezitált, Aniston pedig reménykedett, hogy Jolie lelép a színről. A színész februárban még elment felesége születésnapjára, a pletykák szerint azért, hogy kibéküljenek. Márciusban azonban napvilágot láttak a Pitt, Jolie és a színésznő örökbefogadott fia, Maddox kenyai nyaralásán készült fotók. Aniston ezután adta be a válópert. Milchan szerint az egész szerelmi háromszög máshogy alakult volna, ha a képek nem jelennek meg. Ugyanakkor Pitt hosszú hónapokig hülyítette Anistont.

Ki az az Arnon Milchan?
Arnon Milchan a New Regency fimprodukciós cég alapítója és vezetője, de a férfinak volt egy másik  élete is. A dúsgazdag üzletember izraeli titkos ügynökként segített megalapozni hazája – máig nem elismert – nukleáris programját. A négymilliárd dollárra becsült vagyonával az amerikai Forbes gazdasági magazin szupergazdagokat felsoroló ötszázas listájának „középmezőnyében” szereplő férfi eddig tagadta ezeket az állításokat. Az augusztus 15-én megjelenő „nem hivatalos” életrajzban azonban ha közvetve is, elismerte korábbi titkos ügynöki tevékenységét – írja a The New York Times.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top