Sztárok

Meglepő kijelentést tett Németh Kristóf a válásról

Németh Kristóf szerint egy férfinek küzdenie kell a feleségért, akkor is, ha válófélben vannak. Meglepő kijelentés ez, amikor tudjuk, hogy a színész válását a közelmúltban mondták ki.

Meglepő kijelentést tett Németh Kristóf a válásrólFél éve azért szurkolnak a rajongók, hogy a Barátok köztben Kinga és Géza újra egymásra találjon. A pultos lány amnéziájával ér véget a sorozat, így elképzelhető, hogy elfelejti a múltat és minden megváltozik. A nézők megtippelhetik, hogyan folytatódik a sorozat augusztus végén. „Rengeteg rajongó írogatott az elmúlt hetekben, bíznak benne, hogy Kinga állapota tartós lesz és együtt marad Gézával – magyarázza Kristóf. – Persze nem lehet tudni, miként alakul a folytatás. Géza egyébként nagyon kitartóan ostromolta őt a válásuk után, én is ezt tenném a helyébe, én ugyanis azt mondom: lassú víz, partot mos.” Mindez azonban roppant fura kijelentés egy olyan ember szájából, akiről tudjuk, hogy végül hagyta elmenni a feleségét.

 

Meglepő kijelentést tett Németh Kristóf a válásról

Nem marakodva vált el Németh Kristóf

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top