Sztárok

Tervezte a babát a Jóban Rosszban 19 éves kismamája

Amikor idén év elején szakított akkori pasijával Szorcsik H. Viki, arról panaszkodott, hogy olyan férfit keres, akivel élete végéig együtt marad, és akinek gyereket szülhet. Most, öt hónappal később, a 19 éves sorozatszereplő gyereket vár.

Tervezte a babát a Jóban Rosszban 19 éves kismamájaViki idén többször is kijelentette, hogy az „utolsó” férfit keresi az életében, akinek gyereket szülhet, és aki elveszi feleségül. Mindezt az után mondta, hogy a korábbi pasija kidobta, mert erotikus képek jelentek meg róla egy férfimagazinban. Néhány nappal a nyilatkozata után Viki megismerte jelenlegi párját, Andrást, akiben a jelek szerint megtalálta azt a férfit, aki gyermeke apja lehet. Ugyanis alig két hónappal a megismerkedésük után Viki állapotos lett, és a színésznő már négy hónapos terhes. 

Sokan támadják a lányt azért, hogy 19 évesen babát vár, főleg úgy, hogy még nem sikerült leérettségiznie.  

„Hiszen még ő is gyerek! Legalább a barátjának lett volna több esze” – írta egy fórumozó. „Nem az a baj, hogy fiatalon szül, hanem az, hogy alig fél éve ismeri a fickót, és ilyen rövid idő alatt nem hiszem, hogy olyan stabil párkapcsolat alakult volna ki közöttük, amibe belefér egy gyerkőc” – vélekedett egy másik anyuka az interneten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top