Sztárok

Cáfolja a magyar színész, hogy más nővel flörtölt

Igencsak kellemetlen helyzetbe hozta a Blikk egyik olvasója az Operettszínház sztárját, Mészáros Árpád Zsoltot. Az olvasó szerint a színész a török tengerparton egy fiatal nővel nyomult. A bökkenő csak az, hogy Zsoltnak felesége van. De kinek hihetünk?

Cáfolta a magyar színész, hogy megcsalta feleségétA Blikk cikke szerint az operett sztárja és az ismeretlen hölgy egyfolytában összebújt a szállodában, a medencében és még az étteremben is. „Egy hetet töltöttünk a családdal Sidében a török tengerparton. Legnagyobb meglepetésünkre az Operettszínház színésze, Mészáros Árpád Zsolt is pont akkor nyaralt ott. Elég sokszor összefutottunk a tengerparton és a szállodában is, egy idő után pedig azt vettük észre, hogy egy csinos, fiatal hölgy társaságában forgolódik állandóan. Azonnal rákerestem az interneten a párjára, a gyanúm pedig be is igazolódott, mert nem vele láttuk sülve-főve…” – olvasható a lelkes olvasó beszámolója a cikkben, aki állítja, többször látta csókolózni a párost.

Azonban tény, hogy a beküldött képeken egyetlen csók sem látható. Valóban egy fiatal hölgy igen közeli társaságában van a medencében, a parton…, de csókról szó sincs. Így még az is elképzelhető, hogy a fotókon Zsolt egyik barátja, kollégája szerepel. Mészáros Árpád Zsolt a Blikknek cáfolta, hogy idegen nővel csókolózott a tengerparton. Azt mondta: ő a törökországi fellépés során csak úgy került más nővel intim viszonyba, hogy a parton pikáns activityt játszottak az animátorokkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top