Sztárok

Húszezres cumit és negyedmilliós babakocsit kapott a Beckham baba

Abban egészen biztosak voltunk, hogy Victoria és David Beckham lánya, Harper Seven nem pár dolláros babaruhákat kapott ajándékba. De a pontos listát látva a mi szánk is tátva maradt. A most egy hónapos kislány nyilván nagyra értékeli, hogy több száz dolláros Dior rugdalózóban pisilhet be...

Húszezres cumit és negyedmilliós babakocsit kapott a Beckham babaHeidi Klum
Plüss kutya

A modell, aki maga is háromszoros édesanya, egy rózsaszín, majd egy méter magas plüss játékkutyát küldött Harper Sevennek. A játékot abból a Los Angeles-i játékboltból választotta, ahová előszeretettel jár ő maga is vásárolni gyermekeinek. Az ajándék értéke körülbelül 80 ezer forint.

Cheryl Cole
Kasmír paplan
Húszezres cumit és negyedmilliós babakocsit kapott a Beckham babaAz énekesnő kemény három napig azt gondolta, hogy hamarosan már saját gyermekének vásárolhat kelengyét. Cherly ugyanis újabb esélyt adott csalfa focista férjének, de alig három nap telt el a békülés után, amikor előkerültek a férfi újabb szeretői. Így Cheryl lapátra tette újra az urát és inkább Harper Seven Beckhamnek vásárolgatott. Méghozzá nem is akármit: egy rózsaszín, egy sárga és egy kék kasmírtakarót. Az ajándék értéke körülbelül 150 ezer forint.

Húszezres cumit és negyedmilliós babakocsit kapott a Beckham babaNicole Richie
Dior cumi
A kétszeres anyuka, miután dobta legjobb barátnőjét, Paris Hiltont – aki gyakorlatilag messziről elkerüli, mióta anya lett –, a Beckham családdal kezdett haverkodni. Richie-nek pedig nem számít a pénz, ha a barátairól van szó. A legifjabb Beckhamnek vett egy Dior cumit. Reméljük, Harper nem fogja kiköpni a játszótéren, mert a cumi ára közel 18 ezer forint.

Húszezres cumit és negyedmilliós babakocsit kapott a Beckham babaKen Paves
Babakocsi
Még a bulvárlapokat hetente megvásároló sztárimádóknak sem mondhat sokat ez a név. Nos ő Victoria Beckham fodrásza immár tíz éve, akinek igencsak jól futhat a szekere, mert egy közel 250 ezer forintot érő Bugaboo babakocsit ajándékozott kuncsaftja gyermekének.

Jennifer Lopez
Dior bébiruha
Húszezres cumit és negyedmilliós babakocsit kapott a Beckham babaA frissen elvált kétgyermekes anyuka, Jennifer Lopez is kitett magáért, amikor meghallotta, hogy barátnője kislányt szült. Lopez ajándéka elsőként érkezett meg a Beckham-villába. Annak ellenére, hogy Jennifer ikreivel együtt a Dolce & Gabbana kollekciójának arcai voltak, az énekes-színésznő a Diorból választott babaruhát Victoria csemetéjének. Ugyanis a Spice Girl nagy rajongója a francia divatháznak. Lopez egy közel 160 ezer forintot érő rózsaszín ruhácskát és felöltőt küldött ajándékba.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top