Sztárok

Pucér pasik vetkőztetik J. Lo-t – fotó

Jennifer Lopeznek jót tett a válás, mert ismét mindenki róla beszél. Az Ukrajnába egymillió dollárért haknizó énekesnőről viaszfigurát készítettek a Las Vegas-i Madame Tussauds panoptikum számára.

Pucér pasik vetkőztetik J.Lo-t - fotóA szépséghiba csak annyi, hogy az énekesnő valós testméretét nemigen adja vissza a viaszszobor. Karja, hasa, na és a combja is sokkal vékonyabb, mint az életben. A férfiak szerint a lényeg persze Lopez kerek feneke lenne, amit azonban eltakarnak a félmeztelen chippendale-es fiúk, így ahhoz, hogy azt szemügyre vegyük, Las Vegasig kell repülnünk. Sokak szerint elég ízléstelenre sikerült a viaszbábú leleplezése, mert a frissen elvált Lopez figuráját négy vetkőzős fiú vette körül, akik simogatták a babát, fogukkal letépték róla ruhát, és olcsó ajándékokkal próbálták elhalmozni. „Úgy állították be, mint egy olcsó, mindenre kapható nőt” – dühöngött Lopez egyik rajongója a neten.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top