Sztárok

Külföldre menekült a hűtlen magyar színész

Csütörtök reggel a Blikk címlapon közölte, hogy Mészáros Árpád Zsolt, az Operettszínház tagja egy fiatal nővel romantikázott Törökországban. Fotók is készültek a házas sztárról, aki a cikk megjelenése előtt még mindent tagadott a lapnak. De amikor szembesült vele, hogy lebukott, kocsiba szállt, és Bécsig menekült.

Külföldig menekült a hűtlen magyar színészFurcsa játékot játszik Mészáros Árpád Zsolt, aki nyilván nem gondolta, hogy fotók is bizonyítják, hogyan enyelgett egy hölggyel Törökországban, aki nem a felesége. A színész azt állította, hogy mindössze activity játékot játszott, és az animátor hölgy lehetett, akivel sétálni látták. Nos a képek szerint több volt az sétánál, és a medencében nem szoktak activityzni…

Csütörtökön folyamatosan hívtuk a színészt és a menedzserét. Délelőtt még nyilatkozatot ígértek munkatársunknak, ám később már nem értük el őket. Mint kiderült, MÁZS a Fókusz kamerái előtt vallotta be a maga módján, hogy hibázott. „Előjött Törökországban a rossz oldalam. Előfordul, hogy az ember hibázik” – nyilatkozta a színész, és állította, ő rögtön azután mindent tisztázott a feleségével, hogy hazajött a nyaralásról. Ha ez így van, akkor nem értjük, miért kapott dührohamot a színész, amikor meglátta reggel a Blikk címlapját. Olyannyira felhúzta magát, hogy egészen Ausztriáig menekült autójával, csak késő délután, soproni előadására jött vissza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top