Sztárok

Újabb két magyar énekesnő fekszik kés alá

Lola és Keresztes Ildikó is orrműtéten gondolkodik. Az X-Faktor mentora nem preferálja a szépészeti beavatkozásokat, de az orra miatt bevállalna egy operációt.
Injekciózzák Détár Enikő arcát

Keresztes Ildikó úgy érzi, nem tökéletes, de látott néhány intő példát, ezért fél a plasztikától. „Ha egyszer mégis belevágok, akkor az orromat műttetem meg” – mondta az X-Faktor mentora az egyik hetilap munkatársának. Ildikó szerint az orra a leghangsúlyosabb testrésze. Mégsem vágyik pisze nózira, úgy érzi, hogy azzal a saját maga paródiájává válna.
Teljesen más okokból fekszik kés alá Lola. „Lehet, hogy elmegyek egy olyan orrplasztikára, amivel az orrsövényemet teszik helyre, de ennek külső jelei nem lesznek. Voltam egy konzultáción, ahol elmondták, hogy csak bedugnak valamit az orromba. Ez a beavatkozás nekem jót tenne, mert mostanában vettem észre, hogy nem teljesen úgy működik az orrom, ahogy kéne. Sok betegség miatt, de ennek semmilyen szépészeti célja nincs” – árulta el Lola.

 
Újabb két magyar énekesnő fekszik kés alá
 
Újabb két magyar énekesnő fekszik kés alá

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top