Sztárok

Az énekes és a modell titokban elhagyta az országot

Pantinchin Edina évekig szerepelt a férfimagazinok címlapján, sőt még egy magyar moziban is játszott, míg Krisz Rudi tíz éve az első számú tini popsztár volt. Hát most mindketten külföldre menekültek.
Fresh Viki eladó lett, Szíj Melinda üzletkötő, Utasi Árpi mezőgazdasági munkás

Nem sikerült itthon megalapozniuk a jövőjüket, elegük lett az állandó versengésből, és elhagyták az országot. Az egykori sikeres playmate, Pantinchin Edina információink szerint jelenleg az Egyesült Államokban él, és az utolsó hírek szerint egy légkondi-szaküzletben eladó.
Egy hetilap értesülései szerint az egykori popsztár, Krisz Rudi is kivonult az országból. A felejthetetlen Homokba rajzolt szerelem című dal előadója két évvel ezelőtt kapott egy ajánlatot, hogy luxushajón zenélhet. „Régi vágyam volt, hogy külföldön zenélhessek, és itthon sem úgy alakultak a dolgok, ahogy terveztem” – ecsetelte Rudi, aki szerint az állandó új előadók olyan versengést idéztek elő, amibe ő nem akart beszállni. A zenész most a Vörös-tengeren és az Adrián szórakoztatja a hajókázókat.

 
Két sztár titokban elhagyta az országot
 
Két sztár titokban elhagyta az országot

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top