Sztárok

Celeb keresztanyát kapott Hajdú kisebbik gyereke

Jövő pénteken lesz Hajdú Dávid keresztelője, a kisfiú keresztanyja pedig nem más lesz, mint a család jó barátja, Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban színésznője.

Celeb keresztanyát kapott kisebbik gyereke„Ez az egyetlen alkalom, amikor az ember megválogathatja a rokonait, és én úgy gondoltam, hogy szorosabbra fűzöm a barátságunkat. Zsófi a legtökéletesebb erre a feladatra, imádja a kisfiamat. Nemcsak Dávid, hanem kislányunk, Noncsi is nagyon várja a látogatásait” – ecsetelte a Borsnak Sarka Kata. Pedig a két nő barátsága nem indult zökkenőmentesen. „Péter egy Frizbi-felvétel után annyit áradozott róla, hogy ismeretlenül is ellenszenvet váltott ki belőlem. A Megasztár alatt egymás mellé ültettek minket, és ekkor volt időnk beszélgetni.

Rájöttem, hogy a férjemnek teljesen igaza van, ő egy rendkívüli lány. Nagyon megszerettem. Zsófi pontosan tudja, hogy mit vár el az ember egy keresztszülőtől” – folytatta a kétszeres anyuka. Szabó úgy nyilatkozott, nagy megtiszteltetés számára, hogy a kis Hajdú csemete keresztanyja lehet. „Olyan nekem Dávid, mintha a vérrokonom lenne” – mondta.

Hajdúék első gyerekének a tévés régi jó barátja, Tornóczki Anita a keresztanyja. A sztárok körében nem ritka, hogy hírességet kérnek fel keresztszülőnek. Beckhamék két fiának is Elton John a keresztapja, a színésznő Liz Hurley a keresztanyja, míg az egy hónapos Seven Harpernek Eva Longoria lett a keresztmamája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top