Sztárok

Harper Seven Beckham képzeletbeli babanaplója

Minden nap új hírt olvasunk a legifjabb Beckham csemete életéről. Elég, ha ásít egyet Harper, és anyja máris tölti fel a képet a Twitterre, apukája pedig magára tetováltatta a nevét. Nehéz lehet megszokni azt a fajta luxust, ami körülveszi a csecsemőt, de még nehezebb lehet ennyi igazán különc celeb mellett felnőni. Fantáziáltunk egy kicsit, és megírtuk az egy hónapos Harper Seven Beckham naplóját.

Kedves Naplóm!

Micsoda egy hónapon volt ez! Az első sokk akkor ért, amikor július 10-én megszülettem és rájöttem, az anyukám divatdiktátor és énekesnő, az apukám pedig király futballsztár, habár most egy amerikai csapatban játszik, és a bátyáim szerint ez nem olyan király, mint ha a Real Madridban rúgná a bőrt. Kicsit túl sok ez nekem egyszerre.   

Harper Seven Beckham képzeletbeli babanaplója
Harper Seven Beckham képzeletbeli babanaplója
Harper Seven Beckham képzeletbeli babanaplója

Ha jól számoltam, három bátyám van, most úgy tűnik, hogy nagyon kedvesek velem, állandóan az ágyam fölött állnak és hülyén gügyögnek. De miért van olyan érzésem, hogy hamarosan változni fognak a dolgok, és a fejemen lévő szőrcsomót fogják húzogatni? Romeo egyébként a kedvenc tesóm, habár ő Justine Bieber Beckhamnek hív, azt mondja, legyek büszke rá.

Harper Seven Beckham képzeletbeli babanaplójaApunak van egy hangos barátja, egy szőke fickó, valami Ramsay. A nappaliban lévő beszélő dobozban is láttam már, de folyton sípol a masina, amikor apu barátja kifejti a gondolatait. Anyu állandóan azt mondja, hogy ez a Ramsay fazon istenien tud főzni, de nekem mégsem adnak belőle, csak tej és tápszer a menü, hát nem erre számítottam.

Rengeteg mindent kaptam, amióta a szüleim hazahoztak a kórházból. Van egy kis rózsaszín doboz az ágyam felett, ami állandóan zenél, néha leverném a széklábbal. Vannak játékaim is, egy kedves szőke néni, Harper Seven Beckham képzeletbeli babanaplójavalami Heidi – képzeld el ő még vékonyabb, mint az anyukám – például egy rózsaszín játék kutyát küldött nekem. Na, őt nagyon szeretem. Anyu mindig azt a rózsaszín ruhát adja rám, ha a nagyiék átjönnek, amit Lopez nénitől kaptam. Nem értem, mire fel ez a felhajtás egy ruha miatt, de a mami ettől boldog, ő igazi divatőrült, azt hiszem ezt így hivják.
Van néhány nagyon puha takaróm, amit Cheryl Cole nénikémtől kaptam, anyuék gyakran mondogatják, hogy Cheryl sokkal kedvesebb az X-Faktorban –  bármi is az –, mint Simon Cowell. Szerintem így is van, mert ez a Simon fickó nem küldött nekem semmit, pedig legalább száz újság megírta, hogy megszülettem. Hahó!

Harper Seven Beckham képzeletbeli babanaplója
Harper Seven Beckham képzeletbeli babanaplója
Harper Seven Beckham képzeletbeli babanaplója

Csak azt nem értem, hogy miért hív anyu az ő kis kedvencének, és miért mondogatja azt, alig várja, hogy a kifutón sétálgassak. Arra aztán várhat, mert most a hason fekvést gyakorlom. És egyáltalán… miért kell sétálni egy olyan helyen, ahol futunk? Apu nagyszerű figura, de állandóan azt mondja, hogy én vagyok a szeme fénye. Folyton valami fekete táblával villogtat, aztán hangosan közli, hogy újabb fotót twitterezett ki. Oké, tudom, hogy édibb vagyok, mint egy golden retriever kölyök, de ennyire?

Harper Seven Beckham képzeletbeli babanaplójaKedves naplóm, néha azt érzem, nagyon sokat várnak tőlem az emberek. Divatbébi, első lány focizseni… ilyeneket mondanak, pedig én csak gyerek akarok lenni. És egy kérdésre egyszerűen nem találok választ. Ki a fene az a Suri Cruise? És miért mondja azt mindenki, aki látogatóba jön és az arcomat csipkedi, hogy majd én megmutatom neki, ki is az igazi divatikon?

Szeretettel: Harper 7

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top