Sztárok

Nem igaz, hogy válnak

Tagadja házassági válságát Karsai Zita. A magyar táncoslány pár hete tért haza Dubajból, de férje a munkája miatt még kint maradt. Zita állítja: nem ment tönkre a házasságuk!

Zita egy hetilapnak adott interjújában azt mondta, férje áldásával utazott vissza Magyarországra. A táncosnő ura ugyanis, ha látja, hogy felesége nem érzi jól magát valahol, nem tartja „fogva”. „Nagyon szeretjük egymást, naponta beszéltünk Tamással, és ősszel visszautazom hozzá. Nem igaz, hogy azért utaztam haza, mert válságban lenne a kapcsolatunk!” – mondta Zita, aki hozzátette, férje csak azért nem követte haza Budapestre, mert még nem járt le a szerződése Dubajban. „Számomra jó volt, szép volt, de elég volt.” Kérdés azonban, hogy Zita és Tamás házassága kibírja-e a távolságot: hogyan fogják bírni az ingázást és azt, hogy esténként csak telefonon keresztül köszönhetnek el egymástól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top