Sztárok

Így csókolózik 24 éves pasijával Madonna – fotók

Madonna ma ünnepli 53. születésnapját, de úgy látszik, a kor az, ami egyáltalán nem érdekli. Az énekesnő most is úgy él, mintha 25 éves lenne.

Ezt bizonyítják azok a fotók is, amelyek hétvégén készültek a tengerparton az énekesnőről, és annak 24 éves fiúcskájáról, a francia táncos Brahim Zaibatról. A szerelmespár összesimulva csókolózott hosszú percekig a New Yorkhoz közeli Hamptonsban. Madonna adoptált gyermekei is elkísérték őket a tengerpartra.
Madonna és a táncos fiú tavaly szeptemberben ismerték meg egymást, majd az énekesnő ebédre hívta a szépfiút, akinek édesanyja egyébként nyolc évvel fiatalabb Madonnánál. Sokan állítják, hogy a páros májusban szakított, de végül nyár elején kibékültek. „Ő ugyanolyan nő, mint bárki más. Azonban kiváló előadó, és persze világhírű” – mondta  egy interjúban Zaibat, aki előtt az 53 éves díva a szintén 24 éves modellel, Jesus Luzzal randizgatott. 

 
Így csókolózik 24 éves pasijával Madonna - fotók
 
Így csókolózik 24 éves pasijával Madonna - fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top