Sztárok

Ők már most beköltöznek a VV-villába

Ezen a héten szerdán kezdik a Való Világ-villa teljes átépítést. A közel 30 fős stábnak alig három hete van rá, hogy átalakítsa a luxusbörtönt, a belsőépítész meghökkentő változásokat ígér.

Szegő Gábor a Való Világ villa belsőépítésze, igazi 70′-es éveke emlékeztető modern ipari stílust ígér azoknak akik ősztől a VV-re kapcsolnak. ” A most igen divatos retro stílus köszön majd vissza, de természetesen mai köntösben. Változatos falfelületek, modern minimál stílus, szögletes vonalvezetésű tárgyak”- sorolja az új villa jellemzőit a szakember, aki állítja a korábbiaktól teljesen eltérő, a mai kor belső építészeti stílusának megfelelő design fogadja majd az új lakókat.  A fürdőszoba például meghökkentő design burkolatot kap. Az új villa leginkább a 70′-es években fénykorát élő ipari műhelyek hangulatát idézi majd vissza a mai kor irányzatainak és elvárásainak megfelelően. –  mondta Szegő, aki piros neon csős hajlított felirattal díszíti majd a nappalit. Lesz egy meglepetés szoba is, ami stílusban teljesen eltér majd a villa többi helyétől, de erről egyelőre csak annyit árulhatunk el, hogy a szabadság jegyében terveztük meg.

Ők már most beköltöznek a VV-villába
Ilyen lesz az új nappali

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top