Sztárok

Bikinis fotó a 43 éves Julia Robertsről

Tökéletes testet villantott Julia Roberts, aki a válásáról felröppent híreket is cáfolta a nyaraláson készült képsorozattal.

Tökéletes JuliaJulia Roberts 43 évesen is igazi Pretty Woman. A színésznő Hawaiion nyaralt családjával, és a strandon egy kék

Tökéletes Julia

 

 

Julia Roberts szőrös!

bikiniben mutatta meg három gyerek után is szinte tökéletes testét, ami nagyban ellentmond annak a képnek, amely az elmúlt években elterjedt róla. Az nyilvánvaló, hogy Roberts a borotvát általában messziről elkerüli, ugyanis nem egyszer villantott már szőrös hónaljat, de nemrég azt is pletykálták, hogy férje válik tőle, mivel Roberts rettentően igénytelen nő.
A családi nyaraláson készült lesifotók azonban mást tükröznek: Julia feszes, szinte tökéletes testtel jelent meg, szőr nélkül, és példás családi életet mutattak be: a napsütésben csókolózott férjével, és játszott három gyermekével. Pedig néhány hete éppen azért tiltották be a vele és Christy Turlington modellel készült L’Oreal-reklámot, mert irreálisan tökéletesre retusált arcot mutattak be. A brit reklámhatóság most kapkodhatja a fejét, hiszen akkor közleményben tudatták, hogy a képek nem tükrözik a valóságot. Nos, Julia a strandon bemutatta, hogy igenis a topon van még mindig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top