nlc.hu
Sztárok
Felvállalta barátnőjét a Harry Potter sztárja

Felvállalta barátnőjét a Harry Potter sztárja

A Harry Potter-filmek főszereplője, Daniel Radcliffe kézen fogva sétált új barátnőjével. Mivel csók nem volt, nem győzte meg azokat, akik állítják: a fiatal színész meleg.

Felvállalta barátnőjét a Harry Potter sztárjaA huszonkét éves Radcliffe kedden sétált kéz a kézben egy ismeretlen fiatal hölggyel. Ő lehet az a lány, akiről egy tévéműsorban a közelmúltban beszélt. „Jelenleg van barátnőm, és nagyon szeretem őt. De majd meglátjuk, merre halad a kapcsolatunk” – mondta a fiatal milliomos színész, aki a Harry Potter sikere óta egyetlen hölgyet ismert el mint „hivatalos barátnőt”. 2007-ben Daniel Laure O’Toole színésznővel randizott, kapcsolatuk 2008 elején ért véget. Ugyanebben az évben a fiú egy interjúban arról mesélt, hogy egy idősebb nő vette el a szüzességét, amikor tizenhat éves volt.
Mindezzel együtt számos pletyka terjeng arról, hogy Daniel a férfiakhoz vonzódik. Az amerikai Out magazinnak (amely a világ vezető meleg, életmód- és divatmagazinja – a szerk.) a színész azt mondta egy tavalyi interjúban: „Nem sok szerencsém van a nőknél.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top