Sztárok

Külön költözött Károly herceg és Camilla

A legmocskosabb brit bulvárlap címlapon közölte, hogy Károly herceg és felesége, Camilla külön költöztek. Tény, hogy a válásuk híre mostanában elég sokszor felröppent.

Külön költözött Károly herceg és Camilla„Szakított Károly herceg és felesége Camilla” – olvasható a National Examiner legfrissebb címlapján. A magazin szerint már külön is költözött a házaspár. Károly a királyi család 1573-ban Meyben épített kastélyába költözött, amit 1952-ben II. Erzsébet királynő édesanyja újíttatott fel. Ezzel szemben Camilla már egy jó ideje saját birtokán, a Raymill House-ban él. Ez az a ház, amin hónapokig csámcsogott a brit sajtó 2006-ban. Sokan nem nézték ugyanis jó szemmel, hogy az esküvő után Camilla megtartotta korábbi otthonát.
A királyi családról rendszeresen publikáló újságírók szerint Károly nagyon rosszul döntene, ha most akarna új életet kezdeni. Felnőtt ugyanis egy korosztály, akiknek már nem Diana, hanem Camilla jelenti „a hercegnőt”, őt szokták meg Károly oldalán, és meg is szerették. Ezért nagyon rossz fényt vetne Károlyra, ha most válna el attól a nőtől, akiért egyébként egész életében harcolt. „Folyamatosan felröppenek a szakításukról szóló a hírek. Nyilván vannak köztük konfliktusok, de ne felejtsük el, Károly és Camilla mennyit küzdött azért, hogy összeházasodhasson és elfogadják őket…” – ecsetelte egy szakértő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top