Sztárok

Nem indul el ősszel a Fábry-show!

Több tucat embernek felmondtak az Esti Showder egykori munkatársai közül. Állítólag csak megújul a show, de egyesek szerint könnyen lehet, hogy megszűnik. Egy biztos: októberben nem indul el...
Nem indul el ősszel a Fábry show!

Rokona szerint megnősül Fábry

Áll a bál az Esti Showder háza táján. Információink szerint az RTL Klub mindenképpen azt szeretné, ha gyártók újítanának a műsoron. Így az Esti Showder nem is indul el ősszel a szokott időpontban, és a pesszimisták szerint az is lehet, hogy egyáltalán nem kerül újra képernyőre. Annyi tény, a napokban a régi produkció számos munkatársának felmondtak. „Tíz év után egy e-mailt kaptam, abban mondtak fel nekem” – mondta el a neve elhallgatását kérő dolgozó. A műsor producere, Kovács Kristóf szerint nem szűnik meg a Showder, csak átalakul. „Új díszletekkel indul útjára egy megújult műsor” – mondta el, de hogy pontosan mikor, arról nem beszélt.
Úgy tudjuk, hogy Fábry lecserélése is szóba került az átalakítás kapcsán. Információink szerint Kiss Ádám, Sebestyén Balázs és még Stohl András neve is felmerült, mint lehetséges új házigazda.

Nem indul el ősszel a Fábry show!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top