Sztárok

Nem rúgják ki Fábryt

Napok óta makacsul tartja magát tévés berkekben, hogy a hullámzó nézettségi adatok miatt nem Fábry Sándorral indul útjára a megújult Showder novemberben. Információink szerint szóba került, Kiss Ádám, Sebestyén Balázs és Stohl Andrást neve is. De ezt csütörtök délután a műsor producere, Kovács Kristóf cáfolta.

Nem rúgják ki Fábryt

Nem rúgják ki Fábryt

„Nem Stohl András-show-t és nem is Sebestyén Balázs-show-t fogok csinálni, hanem Fábry-showt. Ez egyébként sem úgy működik, hogy valaki egyszer csak kiáll a színpadra és azt mondja, hogy most akkor ő saját show-t csinál. Sokan megpróbálták, Fábryn kívül mindenki bele is bukott… A Fábry-show megmarad, csak átalakul, hogy jobban illeszkedjen az RTL Klub szupertitkos műsorstruktúrájába, amiről még én sem tudok semmit. Minden új helyre kerül.  A régi Fábry-show – mondjuk ki – tizenhárom év után már elavult, szükség van a frissítésre, új díszletekre, új stúdióra és sokkal motiváltabb munkatársakra. Nagyobb lesz a produkciós tér az új műsorban, például befér majd egy lovas kocsi vagy egy autó. Monumentális lesz a látvány, nagyobb a tér” – mondta el a Nők Lapja Cafénak Kovács Kristóf, producer.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top