Sztárok

Elképesztő fotó Győzike bombázó lányáról

Kiközösítették osztálytársai, és már férfiruhákat vásárolt magának Gáspár Evelin, aki majd húsz kilót dobott le az elmúlt hónapokban. Ahogy az idősebbik Gáspár lány átváltozott, úgy lett szigorúbb Győzike is.

„Úgy tudtam elfogadni önmagam, hogy lefogytam. Nem volt egyszerű, mert az étrendemen rengeteget változtattam és keményen sportoltam. Elhagytam az üdítőt, a csokoládét, az energiaitalt. Elkezdtem reggelizni, teljes kiőrlésű kenyeret eszek, az ebédem mindig saláta valami hússal, vacsorára gyümölcsöt eszek, és egész nap rengeteg vizet iszom. A fogyásban sokat segített Dukai Regina is. Amikor elkeseredtem és fel akartam adni az egészet, felmentem Regi Facebook-oldalára, nézegettem a fotóit, hogy milyen csinos, és ez segített” – mesélt fogyásáról a tizenhét éves Gáspár lány, akinek édesapja azt is kiemelte, hogy Evelint sokkal könnyebben elfogadják, amióta lefogyott, és amióta nem szerepel a tévében rendszeresen. „Nagyon büszke vagyok Evire, de nem nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megöregszem… minden hétvégén menni kell valahová, ilyen-olyan bulik vannak” – mondta Győző, arra utalva, hogy tizenhét éves lánya már szívesen jár bulizni. „Két-három hete egy nagyon helyes, tisztességes fiú udvarolni akart Evelinnek, de én keményen elzavartam. Az én szemeben Evi még egy kislány!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top