nlc.hu
Sztárok
Melle tette híressé VV Zsófit a celebek között

Melle tette híressé VV Zsófit a celebek között

Mint azt péntek reggel megírtuk, VV Zsófika indul egy szépségversenyen. Kíváncsiak voltunk, hogy mit szólnak a modellek és egykori szépségkirálynők a hírhez. Őket nem különösebben érdekli, hogy a lány a Való Világban volt előtte, és egyébként is onnan ismerik, hogy megcsináltatta a keblét...

Melle tette híressé VV Zsófit a celebek közöttRába Tímea – az 1991-es szépségkirálynő-választás második helyezettje – még sosem látta Zsófikát élőben, így nem tudja, hogy mennyire alkalmas szépségkirálynőnek. „Amennyiben ő modellalkat és van a piacon kereslet az ő típusára, akkor miért ne indulhatna?” – teszi fel éppen azt a kérdést Tímea, amire mi is keressük a választ.
A szépségversenyt egyébként egy pezsgős cég szervezi, és eléggé promóciószagúnak hangzik egy realityhős indulása. Horvát Éva és Serdült Orsolya azonban egyetértenek abban, hogy a Való Világ naivája megcsinált mellei miatt indul a megmérettetésen. „Nem hiszem, hogy azért indulna, mert szerepelt a Való Világban. Azt tudom, hogy megcsináltatta a mellét, biztosan ezért kapott önbizalmat” – mondja Horváth Éva, de hasonlóan látja a helyzetet Serdült Orsi is. „Hallottam, hogy megcsináltatta a melleit, gondolom, most elfogadta magát, és ezért akar indulni. Szerintem jól néz ki.”
Zsófika tehát megcsinált melleiről a leghíresebb, reméljük ez elég lesz ahhoz, hogy learassa a babérokat a szépségversenyen, ha mégsem, akkor szépségkirálynő jelző helyett be kell érnie a „a lány, aki megcsináltatta a melleit a rágógumi miatt” jelzővel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top