Sztárok

Titkok az év sztáresküvőjéről

Szombaton este férjhez ment Kim Kardashian. Amerikában az év celebesküvőjének titulált eseményen számos híresség tiszteletét tette.

Titkok az év sztáresküvőjérőlKim és pasija, Kris Humphries májusban jegyezték el egymást, fél éves együtt járás után. Az augusztus 20-án tartott esküvőre 440 vendéget hívtak meg. Ott volt például a Disney-sztár Demi Lovato, az esküvői ruhát tervező Vera Wang, az énekesnő Ciara, Eva Longoria és Eduardo Cruz, MelB a Spice Grilsből, Venus és Serana Williams, Avril Lavigne, és persze Lindsay Lohan.

A 30 éves Kimet mostohaapja, Bruce Jenner kísérte az oltárhoz. A menyasszony egy Vera Wang-ruhát viselt, amelynek különlegessége az, hogy kisebb átalakítással többször is megváltoztatták a kinézetét az este folyamán. A pár esküvői gyűrűjét Lorraine Schwartz tervezte. A gyűrűvivő nem volt más, mint Kim nővérének, Kourtney-nek a 21 hónapos fia, Mason Disick.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top