Sztárok

Balázs nemet mondott a TV2-nek

A Class FM és az RTL Klub vezető műsorvezetője. Amilyen műsorban szerepet kap, az szinte bizonyos, hogy sikert arat a nézők körében. Nem véletlen, hogy a Sebestyén Balázst megkörnyékezte a TV2.

Balázs nemet mondott a TV2-nekA Borsnak adott interjújában a Való Világ házigazdája elmondta: volt, hogy ajánlatot kapott a TV2-től. „Voltak régebben tárgyalások, megkeresések, hol direkt, hol hátulról, de sajnos látom, hogy mi folyik a TV2-nél. Sokszor úgy érzem, nincs koncepció, miközben az RTL Klubnál rendkívül jó döntéseket hoznak, remekül éreznek rá a nézői igényekre. Számomra az RTL Klub a hosszú távú perspektíva, és nem tudnék olyan ajánlatot elképzelni, ami miatt otthagynám őket” – nyilatkozta Balázs a napilapnak kertelés nélkül. A műsorvezetőnek az sem volt szimpatikus húzás, ahogy a TV2 elküldte Vágó Istvánt. „Figyelemmel követem a róla szóló híreket, és azt gondolom, felháborító, ahogy a TV2 bánt vele: egy újságírótól tudta meg, hogy nem ő vezeti a műsort, és most meg be is perelik, miközben csak feltételezett dolgokat, és magánvéleményt mondott. Sajnálom Istvánt, nem tudom, mi értelme van ennek. Ezt méltóságon alulinak érzem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top