Sztárok

Elrettentő példa lett a sokkoló Kate Middleton

Magasságához képest már kórosan soványnak számít Cambridge hercegnője, Kate Middleton. Egy évvel ezelőtti alakjához képest most 6 ruhamérettel lett soványabb!

Számos olyan anorexiával foglalkozó internetes oldal van, ahol hírességekről készített fotókat elemeznek, és úgy címkézik fel őket, mint lehetséges anorexiások. Egy ilyen oldalra került fel Kate Middleton is.
Amint a brit Daily Mail foglalkozni kezdett az üggyel, az udvar cáfolni kezdte a híreket. Azt persze hiába is állítanák, hogy a hercegnő nem fogyott rengeteget az elmúlt évben, hiszen ez szemmel látható. De azt tagadják, hogy mindez egy betegségnek vagy étkezési rendellenességnek  lenne köszönhető. „El kell hinnünk, hogy az étkezési problémák hátterében valójában a vállalt tudatos életstílus áll, és nem komoly mentális zavar!” – olvasható Katalin szóvivőjének nyilatkozata a külföldi oldalakon.
De nézzük a tényeket! Egy évvel ezelőtt a hercegnő 38-40-es méretű ruhákat hordott (ami ideális a 177 centiméteres magasságához), most Katalin elért a 0-as, azaz a 30-as alatti mérethez.

 
Katalin 4 évvel ezelőtt
Katalin 4 évvel ezelőtt…
 
...és most
…és most

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top