Sztárok

Ő a TV2 új sztárja!

Már meg is találták Szorcsik H. Viki utódját a Jóban Rosszban sorozatban.

Ő a TV2 új sztárja!A huszonnégy éves Bicskei Zsófia veszi át Szorcsik H. Viki helyét a TV2 népszerű napi szappanoperájában. Mint megírtuk, a 19 éves Viki azért száll ki a sorozatból, mert első gyermekét várja. „Nagyon régen részt vettem már ilyen castingon, de nem vettem igazán komolyan ezt a dolgot. Most azonban felhívtak, és behívtak egy meghallgatásra Bencsik Bea szerepére. Édesapámmal (Bicskei Lukács, színész – a szerk.) készültem a szerepre, és Seres Danival volt a próbafelvételem. Hetekkel később csörgött a telefonom és elmondták, hogy enyém a szerep – mesélte az új Bea, azaz Bicskei Zsófia. – Bea karaktere kicsit távol el tőlem, én inkább tökös csaj vagyok, míg a sorozatbeli karakterem elég naiv.”
A sorozat producere elmondta, Szorcsik H. Viki döntött úgy, hogy saját és kisbabája egészségének az érdekében leáll a forgatással, így kényszer szereplőcseréről van jelen esetben szó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top