Sztárok

Halálba menekült a Barátok közt sztárjának édesapja

Mérai Katalin édesapja hosszú évek óta Parkinson-kórban szenvedett, majd amikor már érezte, hogy a legyőzhetetlen betegség kezdi őt maga alá gyűrni, úgy döntött, nem várja meg az elkerülhetetlen leépülést, ezért saját kezűleg vetett véget az életének.

Halálba menekült a Barátok közt sztárjának édesapja„Nem is tudom, hogy kezdjem el. Szerettem volna mindezt megtartani magamnak, de azt is tudtam, hogy egyszer valahol tudomást szereznek róla, így hát legyen… Ez egy hirtelen dolog volt az életünkben, bár számítottunk rá, csak nem ebben a formában” –  mondta el a Blikknek a Barátok közt Julija, a Berényi András kedvesét alakító színésznő, aki tudja, sokan meg fognak döbbenni a cikk olvasásakor, mert csak a család közvetlen környezete tud arról, hogy mi történt szeretett apjával. „Biztos vagyok benne, azért tette, mert nem akarta a családját arra kárhoztatni, hogy egy betegség által elgyötört embert kelljen ápolnunk, aki már csak árnyéka önmagának. Az unokái pedig egy olyan emberre emlékezzenek, amilyen ő volt valójában. Ennyire szeretett bennünket. Az életét adta értünk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top