Sztárok

Lezárták a Daróczi-nyomozást

Hiába tett újabb feljelentést Daróczi Dávid édesanyja fia halála miatt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság lezárta az ügyet.

Lezárták a Daróczi-nyomozást„Mivel nem merült fel bűncselekmény gyanúja az ügyben, a Budapesti Rendőr-főkapitányság elutasította a hozzátartozó feljelentését” – nyilatkozta az ügyben Horváth Katalin Fanni, a BRFK szóvivője a Blikknek, aki hozzátette, a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendkívüli haláleseti osztálya közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálta meg az ügyet, amelyet már 2010. május 10-én befejeztek, és mint hozzátette, az ez év tavaszán érkezett feljelentés nem bizonyult megalapozottnak.
Daróczi Dávid volt kormányszóvivő 2010-ben nagypéntek éjszakáján vetett véget életének. Néhány SMS-ben elbúcsúzott szeretteitől, köztük Liptai Claudiától, akinek egy kettőjükről készült MMS-képet is küldött, majd felakasztotta magát egy fűtéscsőre. Az elhunyt édesanyja azért tett feljelentést az ügyben, mert szerinte kizárt, hogy fia öngyilkos lett, ahogy azt az első vizsgálat megállapította. Az asszony nem értette, mitől lett véres a fia inge, amikor felakasztotta magát, és hová tűntek személyes tárgyai, amelyek a lakásában voltak, köztük bankkártyái, ruhái, laptopja és telefonja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top