Sztárok

Orosz milliárdost szeret a magyar modell

Keleti Györgyi a Facebook-oldalán osztotta meg, hogy újra szerelmes. A Bors szerint választottja nem más, mint egy orosz milliárdos.

„Régen voltam ilyen boldog!” – kürtölte világgá Györgyi, aki apró részletekkel is szolgál párkapcsolatáról. Például hogy diétás italokat fogyaszt, hogy fogyjon, mert jobban akarja érezni magát, és ahogy fogalmazott, „a kedvesemnek is jobban tetszem vékonyan”.  A Bors megtudta, hogy kicsoda Györgyi választottja: egy orosz származású, gazdag családból származó milliomos üzletember, aki akcentussal ugyan, de tökéletesen beszél magyarul. Kapcsolatuk már hónapok óta tarthat, de talán csak mostanában mélyülhetett el, hiszen Györgyi csak hetekkel ezelőtt kezdett arra célozgatni, hogy már nincs egyedül. A lány még egy szerelmes verset is írt. „Bárhol is jársz, melletted vagyok. Vigyázok rád, mint az őrzőangyalod. Egyedül nem hagylak sosem, ígérd meg ezt Te is nekem. Veled mindig boldog leszek, Érted mindent kockára teszek” – fejezte ki érzelmeit egy szerelmes verssel Keleti a Facebook-oldalon.

Orosz milliárdost szeret a magyar modell

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top