Sztárok

Rákóczi otthagyta a TV2-t

A Bors információi szerint Rákóczi Feri lemondott a TV2 új valóságshow-jának műsorvezetői posztjáról. Az ÖsszeEsküvőkben Tilla léphet Feri helyére.

Három hét múlva kezdődik a TV2 vadiúj valóságshow-ja. A csatorna körülbelül két hónappal ezelőtt jelentette be a hírt, hogy konkurenciát állít a RTL Klub Való Világ 5-jének, s rögtön meg is kezdődtek a találgatások, hogy kik lesznek az ÖsszeEsküvők műsorvezető-párosának tagjai. A női oldalon számos név felmerült, s a mai napig nem lehet tudni, hogy kit választottak, a duó férfi tagjáról azonban egyhamar kiderült, hogy nem lehet más, csak a Class FM műsorvezetője, Rákóczi Feri, aki már sikerre vitte a celebalázós Ezek megőrültek!, illetve a 40 milliós játszma című műsorokat.
A Bors azonban úgy értesült, hogy Rákóczi az utolsó pillanatban visszamondta az új realityben való szereplést. Hajdú Péter, a műsor producere nem kívánt válaszolni kérdéseinkre. A Bors szerint, mivel a Megasztár új szériája átcsúszott tavaszra, elképzelhető, hogy Tilla veszi át Rákóczi helyét.
Ez esetben pedig még az is előfordulhat, hogy Liptait is visszacsábítják a képernyőre, hiszen emlékezzünk csak vissza, hogy ők ketten közel tíz évvel ezelőtt együtt vezették a Big Brothert!

Rákóczi otthagyta a TV2-t

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top