Sztárok

Undorító! Sztárok halálával viccelnek!

Külföldi internetes oldalakon azt találgatják, hogy Amy Winehouse tragikus halála után melyik önpusztító híresség fog legközelebb meghalni. Mi több, van, ahol tippelni is lehet.

Undorító! Sztárok halálával viccelnek!Nem lehet azt mondani, hogy az a normális, ahogy Winehouse élt. Napi két liter vodka, tíz éven át kemény drogfüggősség… Mindez azonban még senkit nem hatalmaz fel arra, hogy a halálán viccelődjön, vagy más szerencsétlen szenvedélybeteg celeb halálát tippelgesse. Tény, hogy van, akin nem lehet segíteni, és egy-egy fotót elnézve akaratlanul is felszisszen az ember, mert tudja: nagy baj lesz itt. De fogadást kötni arra, hogy ki hal meg hamarabb…?
Egy amerikai internetes oldal szerint Amyt követheti Paris Hilton az őrült, kényszeres diétája miatt, Lindsay Lohan, aki semmilyen elvonón nem tud megszabadulni alkoholfüggőségétől, és Charlie Sheen is, aki meg úgy tolja a kokaint, mint más a rántottát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top