Sztárok

Alekosz egy forintot se költött a millióiból

Alekosz a fogához veri a garast és nem szórja a pénzt – értesült a Bors. A VV 4 győztese semmit sem költött el álomnyereményéből.

Alekosz egy forintot se költött millióibólÚgy tűnik, Alekoszt nem bolondította meg a hirtelen jött több millió forint, amit a VV 4 megnyeréséért eddig átutalt neki a csatorna: egyetlen forintot sem költött belőle, és nem is szeretne. Az okostojás ragaszkodik régi életéhez. Nem él nagy lábon, és nyereménylakása helyett leginkább szülei házában tartózkodik.

– Nem nyúltam a Való Világ által nyert milliókhoz, mert eltartom magam a haknikért járó gázsiból. Komolyabb kiadásokat sem tervezek, mindenem megvan, ami a jelenlegi életszínvonalam fenntartásához szükséges. Egyelőre vállalkozáson sem töröm a fejem, hogy megforgathassak bizonyos összeget. Talán egyetlen olyan dolog van még, amire régóta vágyom, de eddig nem engedhettem meg magamnak: egy fényképezőgép – árulta el Alekosz, akinek népszerűsége még mindig töretlen. Hétvégente hat-hét buliban is megfordul. Gázsija üzleti titok, de az biztos, hogy több százezret keres egyetlen hétvége alatt. 

Az okostojás egyedül szüleit támogatja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top