Sztárok

Rémisztően néz ki a Szex és New York főszereplője – fotó

Ijesztő! – így lehetne egy szóval jellemezni Sarah Jessica Parker testét. A színésznő túlzásba vitte az edzést, így most ráncos keze és lába tiszta izom ugyan, viszont kidagadnak az erei...

A Szex és New York sorozatnak köszönhetően Sarah Jessica Parker igazi divatikon lett. A negyvenhat éves színésznő azonban egyvalami ellen nem tud mit tenni: hiába a milliós ruhaköltemények, az öregedést ezzel sem tudja megállítani. A hihetetlenül vékony SJP öregedésének azonban egyáltalán nem tesz jót, hogy túlságosan sokat edz, és még most is szálkásítja testét. A legfrissebb fotókon már rémisztően néz ki a karja és a lába. Eszméletlenül vékony Sarah keze és lába, de jól látszik, hogy az ízületei tropára mentek, az erek kitagadnak a kezén. Az arcán lévő ráncokat a botox segítségével eltudja tüntetni, de a karjáról nem! Érdekes, hogy a filmjeiben hibátlan bőrrel láthatjuk, ezt egyetlen dolognak köszönheti: a többórányi retusálásnak. „Sarah mindennap két órát edz, és esténként 4 kilométert fut, emellett csakis egészségesen táplálkozik” – olvasható a Dail Mail internetes oldalon. Nem Jessica Parker az egyetlen ismert nő, akinek az öregedés a karján és a lábán látható, de az arcán nem. Ebbe a klubba tartozik Melanie Griffith és Madonna is.

 
Rémisztően néz ki a Szex és New York főszereplője - fotó
 
Rémisztően néz ki a Szex és New York főszereplője - fotó
 
Rémisztően néz ki a Szex és New York főszereplője - fotó

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top