Sztárok

Smink nélkül turnézik a 38 éves színésznő – fotó

Ilyen még nem volt! A 38 éves Gwyneth Paltrow vastag smink és csini ruhák helyett tornacipőben, farmerban és smink nélkül népszerűsíti új könyvét.

Smink nélkül turnézik az amerikai színésznőA New York melletti East Hamptonban népszerűsítette szakácskönyvét Gwyneth Paltrow amerikai színésznő. Gwyneth egyszerű csíkos pólót, tornacipőt és farmernadrágot viselt, napbarnított arcán pedig fikarcnyi smink sem volt. Mindez nem véletlen. A harmincnyolc éves színésznő ugyanis azt vallja, hogy a könyve is az egyszerűségről szól, és a rajongóihoz sem akar úgy menni, mintha vörös szőnyegen vonulna. A BookHampton nevű könyvesbolt – ahol a Gwyneth felolvasott a könyvéből hétvégén – tulajdonosa egyébként a színésznő régi jó barátja. „Gwyneth nagyszerű barát, és a nyaralója közel van az üzletünkhöz. Amikor meghallottam, hogy megjelent a szakácskönyve, azonnal megkértem, hogy tartson nálunk egy családias felolvasói estet. Azonnal igent mondott” – olvasható a tulajdonos nyilatkozata a Daily Mailen.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top