Sztárok

Verekedés miatt letartóztatták az ismert színészt

Letartóztatták a Lost első számú kedvencét. Matthew Fox azért került rács mögé, mert a hírek szerint megvert egy buszsofőrt.

A Hollywood Reporter információi szerint a Lost sztárja egy forgatásról akart visszaindulni a városba, és egy bérelt buszra szeretett volna felszállni, és elmenni a szállására. A sofőr azonban közölte, hogy ez nem menetrend szerinti járat, így szálljon le a buszról. A színész kissé dühbe gurult, gyomorszájon vágta a sofőrt – aki mellékesen egy nő volt –, majd mellkason ütötte. A buszvezető sem hagyta annyiban a dolgot, nemes egyszerűséggel felpofozta a világsztárt. Természetesen azonnal kihívták a zsarukat, akik letartóztatták Foxot, aki azóta szabadlábon védekezhet. Egyébiránt Fox Brad Pitt új zombis mozijában is szerepel, így elképzelhető, hogy hamarosan ő is Budapesten forgat majd. Mondjuk szerintünk hamar rájön majd, hogy a budapesti tömegközlekedés ellenőreivel senki sem szórakozhat…

 
Eljárt a keze
Eljárt a keze
 
Ő kapta az ütést
Ő kapta az ütést

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top