nlc.hu
Sztárok
Az áldozat: Nem akarom, hogy Stohl börtönbe menjen

Az áldozat: Nem akarom, hogy Stohl börtönbe menjen

Tegnap a Blikk birtokába került egy orvos szakértői vélemény, mely szerint a Stohl András okozta baleset súlyos sérültje, K. Pál nem a baleset következtében lett sánta, hanem egy korábbi betegség okán. Az idős férfi állítja: soha életében nem bicegett, de...

Az áldozat: Nem akarom, hogy Stohl börtönbe menjenBármit mondjon is a szakértő, a 78 éves K. Pál állítja: Stohl tavaly májusi közúti balesete miatt lett sánta. Ugyanakkor Pali bácsi nem kíván börtönbüntetést a színésznek. „Kérem szépen, én nem azt akarom, hogy Stohl András börtönbe kerüljön, hanem azt, hogy az igazság, a kisember igazsága kiderüljön. Én soha életemben nem bicegtem, becsülettel éltem, nem hazudtam, nem bántottam senkit, csak dolgoztam” – nyilatkozta a Blikknek a baleset legsúlyosabb áldozata, aki állítólag 12 millió forint kártérítést kér lányával együtt a színésztől.
Stohl tárgyalása kedden folytatódik, a színész első fokon két év négy hónap letöltendő szabadságvesztést kapott, másodfokon a legtöbben enyhébb ítéletre számítanak. A keddi tárgyalásról percről percre tudósít a Nők Lapja Café.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top