Sztárok

Lejáratják a Barátok közt sztárját

Visszaélnek Németh Kristóf nevével a Facebookon – írta meg a Blikk.

Lejáratják a Barátok Közt sztárjátA színész adataival ugyanis valaki létrehozott a Facebookon egy profiloldalt, ahol az ál-Kristóf naponta posztolgat, beszélget a rajongókkal, megnevezi új szerelmét – egy Laura nevű hölgyet –, és kihasználva a közel ezer ismerőst, még „segítséget” is kér tőlük, olyan formában, hogy aki szereti, utaljon pénzt a telefonkártyájára.

A Barátok közt sztárja felháborodott. 

„Senki ne dőljön be ennek, én soha nem kérnék ilyet senkitől, amellett, hogy soha nem is voltam regisztrált tag a közösségi oldalakon. Csalásról van szó, hiszen a nevemmel akarnak pénzt kicsalni emberekből, emiatt pedig feljelentést fogok tenni a rendőrségen” – mondta a Blikknek Németh Kristóf.

Dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint csalás bűntettében indulhat eljárás, de a sértett polgári pert is indíthat.

– A bűntett és a hozzá tartozó büntetés attól függ, mennyi kárt okozott az illető, azaz mennyi pénzt csalt ki, ettől függ a jogi minősítés – tájékoztatta a Blikket a szakember. – De a színész erkölcsi értelemben is károsodott, ezért polgári pert is indíthat személyiséghez fűződő jogainak megsértéséért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top