Sztárok

Visszatér a képernyőre a TV2 sztárja

Július elején született meg Czippán Anett kisfia, Rendes Olivér Noel, aki teljessé tette a műsorvezető és férje életét. Anett úgy érzi, mostantól folytatni tudja munkáját, így vasárnap 17:30-tól már újra ő látható az Aktív Extrában.

Visszatér a képernyőre a TV2 sztárjaA műsorvezető péntekenként mindössze 2-3 órára hagyja magára kisfiát, akire ezidő alatt Anett édesanyja vigyáz. A boldog anyuka nem is vállalna olyan munkát, amely hosszabb időre szólítaná el első gyermeke mellől.
“Mióta megszületett a fiam, tudom, egy baba az élet legcsodálatosabb dolga, felnevelni pedig a leggyönyörűbb feladat a világon. Mindig meghatódom, ha ránézek. Az első 6 hét tele volt örömmel, feladattal és kihívással. Meg kellett ismernünk egymást Olivérrel, fel kellett vennünk a ritmust. Most, hogy ez kialakult, úgy érzem, otthon fel tudok készülni úgy a műsorra, hogy ne kelljen sok időt távol töltenem a fiamtól”- árulta el Anett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top