Sztárok

Nyílt utcán veszekedett a két színész

Áll a bál az Árva angyal mexikói szappanopera szereplői között. A hős szerelmes William Levy csúnyán összeveszett sorozatbeli csajával Maite Perronival. Pedig régen még kavartak is.

Nyílt utcán veszekedett a két színészLevy és Perroni, az Árva angyalban alakítottak először szerelmes párt, ez olyannyira jól sikerült – már amennyire egy mexikói szappanopera jól sikerülhet -, hogy újabb sorozatban kellett 387 epizódon keresztül civódó szerelmeseket játszaniuk. A két színész a napokban fejezte be a Marichuy – A Szerelem diadala című szappanopera forgatását, ám az utolsó részek munkálatainál állítólag az egykori két jó barát, csúnyán összeveszett. Az Epizód magazin szerint a színésznő azért bukott ki partnerére, mert a férfi rendszeresen késett a forgatásról, volt, hogy fél nappal később jelent meg a stúdióban, mint ahogy kellett volna neki. Maite egy ideig tolerálta Levy viselkedését, majd egyik nap hangosan üvöltözött vele a stábtagok előtt. Külföldi magazinok szerint Levy állandóan bulizik és iszik, mióta szakított nejével és két gyermeke anyjával. Sőt Jennifer Lopez is kihasználta, és pár forró éjszaka után kiadta az útját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top