Sztárok

Őrült zaklatja az RTL sztárját

Tucatszámra kapja a leveleket, üzeneteget Vastag Csaba egy ismeretlen lánytól. Aki úgy viselkedik, mintha az énekes barátnője lenne.

Őrült zaklatója van az RTL sztárjánakA lány naponta több tucat levelet küld, figyeli Csabát a nyereménylakása előtt, minden koncertjére elmegy, és nem egyszer fel is mászik a színpadra, ahonnan a biztonsági őrök szedik le. Az énekes szerint a lány abbana  hitben él, hogy ők együtt járnak. “Pontosan 365 levelet küldött nekem  van olyan nap, amikor tizenötöt is ír, mindent úgy, mintha egy pár lennénk…Eleinte nevettem, amikor láttam, hogy jönnek utánam kocsival. Most viszont már tartok tőle. Amikor az egyik koncerten találkoztunk, teljesen megdöbbent és nem értette, miért nem csókolom szájon. Mert szerinte mi együtt járunk”- állítja az X-Faktor énekese a Blikknek. A fiú azért hozta nyilvánosságra a történetet, mert szerinte a lány túl messzire ment. Szakember szerint, Csabának mindenképpen jelentenie kell az esetet a rendőrségen, csak így védekezhet.

Íme egy üzenet:

“Nekem mindig Te maradsz/leszel az Egyetlen. 🙂 Azon vagyon, hogy ne álljon semmi akadály az utamba. 🙂 Nem játék, lehet hogy annak tűnik, de nem az (…) Szeretlek 🙂 Jó éjszakát 🙂 Jó éjt. Puszi :)”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top